Van Rossem For President

2012
Van Rossem For President

Seasons & Episodes

  • 1

EP1 Aflevering 1 Oct 11, 2012

De Amerikaanse presidentsverkiezingen kennen hun weerga niet in de westerse wereld. Vele honderden miljoenen dollars gaan er in om, uren televisie-uitzendingen, draconische veiligheidsmaatregelen en tienduizenden opgewonden vrijwilligers. Maarten van Rossem gaat op zoek naar wat er allemaal speelt in deze periode. Dat doet hij door te kijken of hij zelf president kunnen worden van de Verenigde Staten. Wat moet hij daarvoor doen? Wanneer zouden de Amerikanen op hem stemmen? In deze aflevering onderzoekt hij de achtergronden van Obama’s succes. Hij gaat naar Chicago waar het allemaal begonnen is, en zet zich in Manny’s Cafe aan de Obama-sandwich. Hij reist ook naar Detroit, waar Obama de auto-industrie van de ondergang gered heeft en verdiept zich in de veiligheid van presidentiële limousines. Beveiliging van presidenten is heel belangrijk: Maarten gaat daarom op stap met speciale lijfwachten.

EP2 Aflevering 2 Oct 18, 2012

De Amerikaanse presidentsverkiezingen kennen hun weerga niet in de westerse wereld. Vele honderden miljoenen dollars gaan er in om, uren televisie-uitzendingen, draconische veiligheidsmaatregelen en tienduizenden opgewonden vrijwilligers. Maarten van Rossem gaat op zoek naar wat er allemaal speelt in deze periode. Dat doet hij door te kijken of hij zelf president kunnen worden van de Verenigde Staten. Wat moet hij daarvoor doen? Wanneer en waarom zouden de Amerikanen op hem stemmen? In deze aflevering ontdekt Maarten in een onopvallende villawijk in Washington een heuse replica van het Witte Huis, die bovendien te koop staat. Hij bezoekt een presidentiële kleermaker, krijgt les in revolverschieten op een schietvereniging en krijgt het advies van een presidentiële styliste om zijn baard af te scheren. Bovendien ontmoet hij een doorgewinterde reclameman, die specialist is in het maken van negatieve spotjes, Het befaamde moddergooien dus.

EP3 Aflevering 3 Oct 25, 2012

In deze aflevering blijkt dat je religieus moet zijn als president. Van Obama weten we niet wat 'ie gelooft, maar wel dat 'ie dat doet. Romney is Mormoon. Wat nou als een Mormoon de belangrijkste man ter wereld wordt? Hebben Mormonen gevoel voor humor? De Romneycampagne blijkt vele miljoenen uit Las Vegas te krijgen. Maarten gaat op verkenning uit en leert en passant wat een pokerface is.

EP4 Aflevering 4 Nov 01, 2012

De meesten Amerikanen zijn immigranten en maandelijks worden er tienduizenden ingezworen. In Nevada ontmoet Maarten de oorspronkelijke bewoners, de Indianen, die hun broek moeten ophouden met een Casino. En in Fort Worth, Texas leert hij wat de cowboyment ... Bestaat de cowboy eigenlijk wel? Als je geen Amerikaan kunt worden, wat zijn dan nog de mogelijkheden? Dat je een staat in een staat kunt beginnen, blijkt uit een ontmoeting met de president van het in de woestijn gelegen ministaatje Molossia.
0| 0h30m| en| More Info
Released: 11 October 2012 Returning Series
Producted By:
Country:
Budget: 0
Revenue: 0
Official Website:
Synopsis

... View More
Stream Online

The movie is currently not available onine

Cast

Director

Producted By

Trailers & Images

  • Top Credited Cast
  • |
  • Crew

Reviews